Plantae Novae Lilloanae - Descole, H. R.; O’Donell, C. A.; Lourteig, A. (Lilloa, 1939)
En el presente estudio se examinan y describen distintas especies nuevas creadas por el doctor M. Lillo. Resumen original en latín: In scripto praesenti diversae species novae a doctore M. Lillo creatae ad suam cognitionem faciliorem reddendam et distributionem geographicam determinandam examinatae et descriptae sunt. Exploratio specieram perfecta est typis speciminibusque, quae possidet Herbarium Institutionis Miguel Lillo. Species in ista parte prima examinatae sunt: Urera altissima, Alternanthera tucumana, Croton psammovhilus, Alchemilla calchaquina, Abatia stellata, Begonia tafiensis, Cajophora nivalis, Trechonaetes rotacea, Hoffímannia australis, Ceratosanthes Diazii, et Mutisia anomala.